Bezoekadres: Foksdiep 2 8321 MK Urk.
Openingstijden: elke 2e woensdag en 4e dinsdag v.d. maand
van 11.00 - 14.00 uur
Post: Zuster Spinhovenlaan 11, 3981 CR, Bunnik
Telefoon: 06 57395653
shvb@verpleegkundigerfgoed.nl

WILT U STICHTING HISTORISCH VERPLEEGKUNDIG BEZIT STEUNEN? DAT KAN!

Stichting Historisch Verpleegkundig Bezit stelt belangstellenden in de gelegenheid om historische objecten te adopteren voor een periode van twee jaar; door dat te doen steunt u SHVB. Met het bedrag van de adoptie stelt u SHVB in staat het object te behouden en te beheren

U ziet in de rubriek COLLECTIE Adoptieprogramma een aantal interessante objecten met beschrijving; het bedrag waarvoor het object van uw keuze kan worden geadopteerd staat daar ook vermeld. Neem contact op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak rechtstreeks het genoemde bedrag over naar IBAN: NL54INGB0005252180 ten name van Stichting Historisch Verpleegkundig Bezit onder vermelding van het door u geadopteerde object en registratienummer.

De adoptie kan desgewenst via een “Overeenkomst voor een periodieke gift in geld” gedaan worden; een formulier hiervoor kan u op verzoek digitaal worden toegestuurd. Geef ook aan wat uw beweegreden is om dit object te adopteren. Deze tekst komt op de website, naar keuze met of zonder uw naam; laat het  weten als u liever anoniem blijft. Na twee jaar wordt het object opnieuw ter adoptie aangeboden, tenzij u heeft aangegeven dat u de adoptie wilt verlengen. SHVB heeft de culturele ANBI status en uw bijdrage is dus fiscaal aftrekbaar.

OBJECT van de maand 

replica lampion Fl. Nightingale

Replica van de lampion waarmee Florence Nightingale tijdens de Krimoorlog (1854-1856) 's avonds langs de gewonden liep en die haar de naam 'the Lady with the lamp' bezorgde.
reg no 7720
Adopteer deze lampion van koper en linnen voor € 100,-

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de SHVB?

Laat dan uw mail adres achter via shvb@verpleegkundigerfgoed.nl

Vrijwilliger worden?

Doneren?

SHVB is afhankelijk van donaties.

Alle giften zijn welkom. U kunt het overmaken op IBAN: NL54INGB0005252180 t.n.v.STICHTING HISTORISCH.VERPLEEGKUNDIG BEZIT of eerst contact  opnemen.

SHVB heeft de culturele ANBI status, wie aan culturele ANBI’s geeft, kan extra belastingvoordeel krijgen via de giftenaftrek en via periodieke giften.

Adopteer een object

en steun het Verpleegkundigerfgoed

WILT U STICHTING HISTORISCH VERPLEEGKUNDIG BEZIT STEUNEN? DAT KAN!

Lees meer >